Η Αθήνα των Ευρωπαίων Περιηγητών

 

Η Big Olive σας προσκαλεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι να ανακαλύψετε την Αθήνα των μεγάλων Ευρωπαίων περιηγητών του 19ου αιώνα μέσα από έναν διαδραστικό περίπατο στην παλιά Αθήνα. Στην περιήγησή μας θα συναντήσουμε δρόμους και τοπόσημα συνυφασμένα με τις αφηγήσεις του λόρδου Βύρωνα και του Hans Christian Andersen, μεσαιωνικά σπίτια και τόπους λατρείας, παλιά αρχοντικά, νεοκλασικά μέγαρα και παλιά τουρκόσπιτα, ενώ θα ακούσουμε ανεκδοτολογικές αφηγήσεις και κρυφές μαρτυρίες για τις προσωπικότητες της εποχής.

 

Σημείο συνάντησης: Σταθμός μετρό "Ακρόπολη" έξοδος Δ. Αρεοπαγίτου
Εισηγητής: Νίκος Νικολαϊδης, Βαλκανιολόγος ΕΚΠΑ

 

Ο διαδραστικός αυτός περίπατος διοργανώνεται αποκλειστικά για τα μέλη του CET club. Κατά τη διάρκειά του, επιλεγμένες επιχειρήσεις των επαγγελματικών clubs θα έχουν την ευκαιρία να εντάξουν το προϊόν τους με δημιουργικό τρόπο στο περιεχόμενο της διαδρομής και να παρουσιάσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα στο κοινό των CETers. Το γεγονός θα καλυφθεί φωτογραφικά και θα αναρτηθεί στα μέσα και τις σελίδες μας.

 

Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν θα τα καταφέρετε, είτε στο info@bigolive.org είτε με αποδοχή του event στο CET Facebook Group.

 

"Maid of Athens! I am gone. Think of me, sweet! when alone. Though I fly to Istambol, Athens holds my heart and soul"
Lord Byron, Maid of Athens.